Vrijzinnig forum online

19 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De vrijzinnige geloofsgemeenschap Onze Roeping Getrouw in Sliedrecht heeft de website uitgebreid met een eigen internetforum. Daarop kunnen mensen van gedachten wisselen over geloof, inspiratie en spiritualiteit. Het is bedoeld voor iedereen met een open blik. Zeker ook niet-leden worden van harte uitgenodigd om het forum een bezoekje te brengen.

Onze Roeping Getrouw kwam op het idee doordat er op internet nog maar weinig vrijzinnige fora zijn. De geloofsgemeenschap hoopt dat een forum van vrijzinnige snit in een behoefte voorziet. Er staan discussies op over onder meer esoterie, vrijzinnig Bijbellezen en inspirerende teksten buiten de Bijbel, maar ook boekentips en een kletshoekje met de naam Tuinzaal. De bijdragen zijn te lezen voor alle bezoekers. Wie mee wil praten, kan zich eenmalig, kosteloos en geheel vrijblijvend, registreren.

Het forum is te vinden via www.onzeroepinggetrouw.nl (klik in het menu op forum) of rechtstreeks op www.onzeroepinggetrouw.forummaken.nl. Er is op het forum ook een introductiehandleiding te vinden.

advertentie
advertentie