Daeryon op trainingskamp in Tsjechië

19 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Instructeurs van ITF Taekwon-Do school Daeryon uit Sliedrecht volgden deze zomer twee trainingskampen in Tsjechië. Ook gaven zij daar twee weken lang diversen lessen aan de 160 leerlingen die in zes groepen apart trainden. Tevens waren er twee Grant Masters aanwezig, Master Hwang Ho Yong en Master Kim, beiden uit Noord Korea van achtste Dan. De zesde Dan instructeurs Sabum Martin Zámecník (Tsjechië) Paul Knighton (Engeland) en Paul Dekker (Nederland) en de vierde Dan instructeurs Peter Regan (Zwitserland) en Michael Kindl (Tsjechië) completeerden het korps.

Ook alle assistenten van tweede tot vierde Dan konden diversen nieuwe les- en spelmethodes volgen en konden zelf trainen aan technische technieken. Ook werden er verschillende culturele uitstapjes gemaakt naar musea en kastelen en werd er aan klim- en mountainbike activiteiten meegedaan. 's Avonds werden Taekwon-Do films bekeken.

Daeryon traint op de donderdag vanaf 18.30 tot 20.45 uur in de Sprong, Elzenhof 124 in Sliedrecht. Er is nog plaats voor nieuwe leerlingen bij de jeugd, junioren of senioren. Meisjes en dames zijn ook van harte welkom bij Daeryon. Meer informatie op www.daeryonkwan.nl.

advertentie
advertentie