SeniorWeb: computercursussen voor senioren

26 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - SeniorWeb start binnenkort weer in samenwerking met Rabobank Merwestroom, met computercursussen voor 55-plussers. Beginners en gevorderden zijn welkom. De cursussen worden op drie locaties gegeven: in woonzorgcentrum De Lange Wei in Hardinxveld-Giessendam, bij AVZorggroep - locatie Graafzicht in Bleskensgraaf en bij Stichting Welzijnswerk 'De Reling' in Sliedrecht.

In zes of zeven lessen van 2 tot 2,5 uur zorgen deskundige vrijwilligers van SeniorWeb dat de cursisten dichtbij huis tegen lage kosten - 55 euro - met de computer kunnen omgaan. Na deze cursus kunnen de cursisten met de computer overweg en zijn zij op de hoogte gebracht van de vele mogelijkheden die de programma's bieden. In een vervolgcursus ontdekken de cursisten alle geheimen van het wereld wijde web en zijn zij in staat om met familie te praten over een gezamenlijk interesse: de computer en het internet.

Tijdens de eerste cursusdag ontvangen de cursisten het lesmateriaal en deelnemers aan de beginnerscursus krijgen ook nog een USB-stick. Aanmelden: Woonzorgcentrum De Lange Wei, Hardinxveld-Giessendam, 0184-678000; AVZorggroep, locatie Graafzicht, Bleskensgraaf, 0184-698700; Stichting Welzijnswerk, Sliedrecht, 0184-416729. Na aanmelding ontvangen de cursisten rechtstreeks van de locatie de bevestiging met lestijden.

advertentie
advertentie