Asieldier in the picture: Dolf

27 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

Wij willen met alle plezier onze beauty van het asiel aan u voorstellen. En dit keer geen mooi klein lief poezenmeisje, maar een robuuste, afgetrainde, zilverkleurige schoonheid met een knappe kop van heb-ik-jou-daar! Dolf is een parmantige heer van stand, maar ook een charmeur. Hij begeeft zich graag tussen mensen, mits die een volwassen grootte hebben. Van kleine kinderen is Dolf niet echt gecharmeerd. Dan kruipt hij ergens onder om net zo lang te wachten tot ze weer weg zijn. Vindt hij gewoon te druk.

Dolf is een ex-kater, helemaal gezond op wat gevoelige rugwervels na, waarvoor hij elke dag wat druppeltjes krijgt. Hij is een goede eter, geen schrok-op zoals de meeste asielkatten, maar een nette eter die zijn bordje schoon leeg smikkelt. En eentje die netjes wacht tot hij aan de beurt is. Want dat is hij wel; een nette, goedgemanierde gezellige huisgenoot.

Dolf kan ook bij andere dieren geplaatst worden als dat maar geen erg dominante dieren zijn. Want Dolf is geen stoere vechtersbaas en houdt niet van gedoe. Dolf heeft de eerste weken in het asiel heel erg heimwee gehad naar zijn oude huisje. Hij zat toen regelmatig hartverscheurend te huilen voor het raam. Het gaat nu veel beter, hij heeft zijn plekje gevonden in de groep. Maar toch is een kat als Dolf niet op zijn plek in een asiel. We zoeken daarom een fijn, warm en rustig nieuw thuis met lieve baasjes.

Denkt u dat u een goede baas voor Dolf bent? Kom eens langs in het asiel aan de Molendijk 165 Sliedrecht maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 11:30 uur en zaterdag tussen 11:00 en 12:30 uur.

advertentie
advertentie