Wie wint de ondernemersprijs Drechtstreek 2011?

1 september 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT / REGIO - De Kamer van Koophandel Rotterdam organiseert voor de dertiende keer de competitie voor de Ondernemersprijs Drechtstreek. Op 10 januari 2012 wordt de winnaar tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Kamer van Koophandel Rotterdam op het podium van Kunstmin Dordrecht bekendgemaakt. De Kamer van Koophandel zoekt voor deze competitie bedrijven in de regio Drechtstreek die tussen de twee en tien jaar bestaan of na een overname of nieuwe activiteit succesvol en innovatief zijn. Deze ondernemers kunnen zich tot 15 september 2011 inschrijven. Banken, accountants, ondernemers- en winkeliersverenigingen, maar ook andere intermediairs zijn van harte uitgenodigd om geschikte kandidaten voor te dragen.

De prijs levert de winnaar en de genomineerden elk jaar een golf van publiciteit en positieve respons op. Vorig jaar won Derk de Haas van Auto Indumij uit Dordrecht de ondernemersprijs. ,,Wij willen iedere ondernemer die zich aangesproken voelt aanmoedigen zich kandidaat te stellen voor de ondernemersprijs. Het heeft onze reputatie in de branche zeker versterkt", aldus de winaars van 2010.

De jury bestaat uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven in de Drechtstreek, waaronder de heer Van Dooremalen van IHC Merwede, de heer De Blois van Business Banking ING, mevrouw Smits-Oerlemans van IV-support en de winnaar van de Ondernemersprijs Drechtstreek 2010.

Ondernemers uit de gemeentes Alblasserdam, Dordrecht, Graafstroom, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam, Liesveld, Nieuw-Lekkerland, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht kunnen meedoen. Meer informatie en het aanmeldingsformulier zijn te vinden op www.kvk.nl/ondernemersprijs.

advertentie
advertentie