Uiterlijke presentatie perfectioneren bij Christel Leeuwis Styling

2 september 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Christel Leeuwis is op 1 september van start gegaan met haar adviesbureau Christel Leeuwis Styling. Een bureau gespecialiseerd in uiterlijke presentatie, gevestigd aan de Krabbelaar 54 in Sliedrecht. ,,Een goede verpakking versterkt de inhoud. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen er goed en sprankelend uit kan zien'', aldus Christel.

,,Kleding is leuk en belangrijker dan we denken. Kleding bepaalt namelijk in sterke mate hoe iemand overkomt en welke indruk hij of zij maakt. Het is goed voor het zelfvertrouwen als je weet dat je er goed uit ziet", vertelt Christel Leeuwis. ,,Helaas zijn veel mensen niet tevreden met wat ze in de spiegel zien. Verkeerd gekozen kleding kan bijvoorbeeld ouder, kleiner of dikker doen lijken. Iets wat helemaal niet nodig is als je bijvoorbeeld leert welke kleding je figuur flatteert. Mensen weten vaak wel wat ze niet mooi vinden aan hun lichaam maar ieder mens heeft ook fraaie lichaamspunten. Van belang is om deze onder de aandacht te brengen. Het accentueren van fraaie lichaamspunten en het verdoezelen van de minder fraaie.''

Na bijna twintig jaar in de kledingdetailhandel gewerkt te hebben waagde Christel de stap om voor zichzelf te starten. ,,Ik heb zoveel ervaring en kennis opgedaan door de jaren dat het voor mij goed voelde om de stap te wagen. Ik ben een opleiding gaan volgen om mijn kennis te verdiepen en ben vanaf dit jaar gecertificeerd imagostyliste.''

Christel Leeuwis styling richt zich zowel op de particuliere als de zakelijke markt. De diensten die zij aanbiedt voor de particulier zijn: kleding- en stijladvies, imagoadvies, garderobeplanning en personal shopping. ,,Met mijn kleding- en stijladviezen probeer ik handvatten aan te reiken over hoe iemand zich het beste kan kleden en presenteren. Welke kleuren je mooi staan en hoe je gebruik maakt van de juiste accessoires. Leeftijd, smaak en budget doet er niet toe, figuurvorm wel. Bij imagoadvies gaan we nog een stapje verder. Hierbij komt ook kapsel, eventueel brilmontuur en make-up aan de orde." Met een garderobeplanning helpt Christel weer overzicht te krijgen in de kledingkast. ,,Ik stel nieuwe combinaties samen en geef advies welke items er in je garderobe ontbreken.'' Personal shopping is voor mensen die de aanschaf van nieuwe kleding, bijvoorbeeld voor een feestje, bruiloft of sollicitatiegesprek een hele opgave vinden. ,,Na een intakegesprek wordt duidelijk wat de wensen zijn en welke kleding er aangeschaft moet worden. Ik doe voorstellen welke kleding en stijlen bij de gelegenheid passen en samen gaan we op pad naar de geschikte winkels."

Alle bovenstaande diensten kunnen met elkaar gecombineerd worden. Ook geeft Christel Leeuwis Styling workshops, op maat gemaakt, dus naar de wens van de klant.

Ook op de zakelijke markt is styling belangrijk, benadrukt Christel. ,,In het bedrijfsleven is het belangrijk om goed en verzorgd personeel in dienst te hebben. Het uiterlijk is het eerste communicatiemiddel en het personeel is het visitekaartje van een bedrijf." Maar ook voor het bijspijkeren en opfrissen van de kennis van personeel in de kledingdetailhandel kan een beroep gedaan worden op Christel Leeuwis Styling.

Christel Leeuwis Styling neemt deel aan de Late Summer Fair aan de Kerkbuurt-west, die wordt gehouden op 10 september. Bezoekers kunnen vrijblijvend een kijkje in haar spiegel komen nemen of gewoon langskomen voor een kennismaking of verdere aanvullende informatie. Info: www.christelleeuwisstyling.nl of 06-18164474.

advertentie
advertentie