Afbeelding

Mantelzorgsalon over homeopathie en voeding

5 september 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De afdeling Mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning van MEE Drechtsteden houdt op maandagmiddag 12 september samen met Mantelzorgpunt Sliedrecht een mantelzorgsalon over homeopathie en voeding. De workshop is bedoeld voor mensen die zorgen voor een ander in Sliedrecht. De workshop wordt van 13.30 tot 15.30 uur gehouden bij Stichting Welzijn Sliedrecht, Industrieweg 13 in Sliedrecht.

,,Mantelzorger zijn vaak druk bezig voor degene voor wie zij zorgen. Om dit vol te houden is het belangrijk dat zij zich kunnen opladen en af en toe iets leuks kunnen doen", vertelt Manon Stam van MEE Plus. Voor de mantelzorgsalon zijn een klassiek homeopaat en een diëtiste uitgenodigd. Zij komen vertellen over de mogelijkheden van homeopathie en gezonde voeding. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen over deze onderwerpen.

Alle mantelzorgers uit Sliedrecht zijn welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop. Wel is het noodzakelijk op te geven in verband met het aanschaffen van de materialen. Opgeven voor deze activiteit kan tot 9 september, door te bellen naar MEE Drechtsteden: 0900-2020672 (lokaal tarief), of door een e-mail te sturen naar servicebureau@meedrechtsteden.nl. Voor vragen kan contact opgenomen worden met Anne Nagtegaal, consulent mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning van MEE Drechtsteden, op bovenstaand telefoonnummer.

advertentie
advertentie