Eerste BedrijvenBorrel succesvol

6 september 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Kom Aan Tafel! hield vrijdag 2 september de eerste editie van de BedrijvenBorrel. Een bijeenkomst voor Sliedrechtse bedrijven en professionals uit alle branches om onder het genot van een glaasje en Zeeuwse mosselen in ongedwongen sfeer samen te komen en in gesprek te raken met elkaar. Natuurlijk was er ook de gelegenheid om te netwerken.

Naast een gezellige avond met lekker eten en drinken voor de aanwezigen, werd er ook geld opgehaald voor het goede doel. Een deel van de opbrengst van de kaartjes die waren besteld door de aanwezige ondernemer werd geschonken aan de Stichting Voedselbank Sliedrecht. Daarnaast werd het eerste portie mosselen geveild na het officiële openingswoord, welke gehouden werd door Youri Labee, eigenaar van Kom Aan Tafel!.

Het uiteindelijke bod van € 50,-, geboden door Leon Boer van Slijterij Boer, werd toegevoegd aan het opgehaalde bedrag. Aan het einde van de avond werd onder het toeziend oog van de aanwezige ondernemers een cheque uitgereikt aan Sandria de Wild en Jan-Willem Vulto van de Stichting Voedselbank Sliedrecht. Zij waren op uitnodiging van Kom Aan Tafel! aanwezig en ontvingen een cheque van € 350,- uit handen van de jonge ondernemer. ,,De eerste editie van de BedrijvenBorrel was zeer geslaagd en werd positief ontvangen door de ondernemers. Er zal zeker een tweede editie komen'', aldus Youri.

De BedrijvenBorrel werd mede mogelijk gemaakt door: De Noord Assurantiën, drukkerij van den Dool, D&L Drive-in show, EenjordiPhotography en Kom Aan Tafel!.

advertentie
advertentie