Mannenzangochtend 'Kom zing met Gijs'

7 september 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT / MOLENAARSGRAAF - De Zendgroep Kerken van Merwe-TV houdt zaterdagmorgen 8 oktober weer een mannenzangochtend, ditmaal in de Hervormde kerk in Molenaarsgraaf. De zangochtend wordt voor de regionale televisie opgenomen onder de titel 'Kom, zing met Gijs!'. ,,Het is derde samenzang in deze vorm, waarbij we zoveel mogelijk mannenstemmen uit de Alblasserwaard-West willen uitnodigen om samen psalmen en bekende geestelijke liederen te komen zingen voor de tv", vertelt initiatiefnemer en dirigent Gijs Zonnenberg.

Deze keer is de bekende organist Martin Mans bereid gevonden het gezelschap op orgel te begeleiden. Tevens verleent Gerard Aantjes zijn medewerking op de trompet. De samenzang staat onder leiding van Gijs Zonnenberg, die tevens presentator is van het tv-programma 'Kom, zing met Gijs!'. Uiteraard is de toegang gratis en de mannen worden om 9.00 uur in de kerk verwacht. Tussentijds zal er ook een koffiepauze zijn met een verrassing.

De uitzendingen van de opname zullen plaatsvinden via Merwe-TV in de weken 44 en 45 op zondag, maandag en woensdag steeds om 21.00 uur. Wie niet de programma's van Merwe-TV kan ontvangen, kan een DVD te bestellen via gijszonnenberg@versatel.nl.

advertentie
advertentie