Impuls Publiciteit officieel geopend met groot feest

15 september 2011 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Impuls Publiciteit heeft afgelopen vrijdag 9 september haar deuren geopend aan het Dr. Langeveldplein nummer 16. Het reclamebureau is na een grondige verbouwing van het karakteristieke pand een opvallende verschijning in het oude centrum. Een groot aantal genodigden zagen de kinderen van de eigenaar met een transportfiets door een grote afdruk van het oude pand ‘knallen’. Zeker 140 klanten, relaties, familie en vrienden vierden het feest met de medewerkers van Impuls.

Impuls Publiciteit is bijna 20 jaar geleden gestart door de voormalige eigenaars en inmiddels uitgegroeid tot een full-service en creatief reclamebureau. Er wordt dagelijks met veel passie gewerkt voor een brede groep klanten. Van non-profit instellingen en gemeenten tot ondernemers en industriële bedrijven. ,,We werken voor zelfstandige ondernemers en voor Rijkswaterstaat en van kledingwinkel tot en met Hallmark. Juist deze samenstelling van onze klanten dwingt ons elke keer weer creatieve oplossingen te zoeken voor de meest uiteenlopende reclameuitingen. We ontwerpen huisstijlen, brochures, autobeletteringen, advertenties en natuurlijk websites.”

Impuls Publiciteit biedt met haar dienstverlening een oplossing voor Sliedrechtse bedrijven die dicht bij huis willen blijven. Ondernemers kunnen altijd terecht voor een vrijblijvend advies van de medewerkers van Impuls Publiciteit.

advertentie
advertentie