AquaSlank in de Lockhorst

16 september 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In De Lockhorst is weer een AquaSlank cursus afgerond, waarbij in tien weken tijd veel deelnemers goede resultaten hebben behaald. Enkele dames raakten maar liefst 10 tot 15 kilo kwijt. Goede reden voor De Lockhorst om weer een nieuwe cursus AquaSlank te starten, en wel op 4 en 5 oktober op zowel de dinsdagochtend, de woensdagochtend als de dinsdagavond.

AquaSlank is een cursus van tien weken waarbij de deelnemers begeleid worden bij het aanleren van een gezonde leefstijl. De cursus bestaat uit twee gedeelten: één uur voedingsadvies door een gediplomeerd diëtist en één uur actief bewegen in het water, onder begeleiding van een ervaren instructeur. Mensen die de cursus al gedaan hebben, maar toch die stok achter de deur willen, kunnen zich inschrijven voor de vervolg cursus.

Het AquaSlank programma kost € 99,--. Daarnaast worden er kosten gerekend van € 8,70 per uur voor de diëtist. Dit wordt vergoed door de zorgverzekeraars. Iedere verzekerde heeft recht op dieetadvisering vanuit de basisverzekering. Om hier gebruik van te kunnen maken, is een verwijsbrief van de huisarts nodig. Deze verwijsbrief moet bij aanmelding samen met het inschrijfformulier ingeleverd worden. Diëtistenpraktijk Zwart, partner van De Lockhorst, verzorgt de declaratie rechtstreeks met de zorgverzekeraar. De declaratie wordt verrekend met het eigen risico van € 170,--.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Bronbad De Lockhorst via 0184-412518 of Lockhorst-info@optisport.nl. Kijk ook op www.optisport.nl/bronbaddelockhorst.

advertentie
advertentie