Klein Duimpje De Musical in theater De Lockhorst

16 september 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Theater De Lockhorst beleeft op vrijdag 29 september de primeur van Klein Duimpje De Musical, geproduceerd door Van Hoorne Theaterproducties uit Sliedrecht. Kinderen kunnen verkleed naar de show gaan en maken daarmee kans op een sprookjesprijs. Na afloop van de voorstelling staan alle acteurs klaar in de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Na Roodkapje, Hans & Grietje en De Gelaarsde Kat brengt Van Hoorne Theaterproducties nu het bekende sprookje van Klein Duimpje tot leven. De titelrol wordt gespeeld door acteur en tv-presentator Geert Hoes, die ook te zien was in De Gelaarsde Kat De Musical. Zijn tegenspeelster Sita Vermeulen kreeg bekendheid door haar deelname aan de popgroep 'K-otic' en is tegenwoordig het gezicht van de kinder tv-zender 'Disney Channel'. Samen met een aantal bekende "Van Hoorne-gezichten" zullen zij het sprookje van Klein Duimpje op geheel eigen wijze op de planken brengen. Ondersteund door indrukwekkende decors, prachtige kostuums, swingende muziek en een grote dosis humor. Boeiend voor groot en klein.

Aan kinderen wordt gevraagd verkleed naar de voorstelling te komen. Als prins, prinses of welk ander sprookjesfiguur dan ook. Zij moeten zich voor aanvang van de voorstelling aanmelden in de foyer van het theater bij de sprookjesbalie. Na de voorstelling worden de mooist verklede bezoekertjes beloond met een bijzondere prijs, die door de cast wordt uitgereikt.

Vrijdagmiddag 30 september aanvang 16:30 uur, Theater De Lockhorst, Sportlaan 1, Sliedrecht. Reserveringen: 0184-499305 (werkdagen 09:00-13:00). Kaartprijs € 17,50. Meer informatie over de voorstelling op www.KleinDuimpjeDeMusical.nl.

advertentie
advertentie