Kinderboekenweek in bieb Papendrecht

23 september 2011 om 00:00 Nieuws

PAPENDRECHT - Van 5 tot en met 15 oktober is het weer Kinderboekenweek met dit jaar als thema 'Superhelden'. In de bibliotheek van Papendrecht zijn diverse activiteiten op touw gezet, ook voor Sliedrechtse kinderen.

Tien achtste-groepers van drie Papedrechtse basisscholen schreven en tekenden een verhaal over de helden Apie, Gapie en Heldo. Op woensdagmiddag 5 en 12 oktober lezen zij hun verhaal voor met behulp van het vertelkastje, speciaal voor peuters en kleuters. Aanvang: 14:30 uur. De toegang is gratis, maar wel even aanmelden bij de balie van de bibliotheek.

Eveneens op 12 oktober, maar dan van 15:45 tot 16:45 uur, kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar een saai, wit t-shirt omtoveren tot een heldenhemd. Met stickers, kralen, glitters en textielstiften kunnen ze bijvoorbeeld een Superman of een andere lievelingsheld op het shirt knutselen. Entreekaarten zijn voor €5,- te verkrijgen bij de balie in de bibliotheek (wel even t-shirtmaat doorgeven). Adres: Markt 2, Papendrecht. Telefoonnummer: 078-6150017.

advertentie
advertentie