Week van de Opvoeding

4 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Van 10 tot 17 oktober staat Nederland in het teken van de Week van de Opvoeding. In het hele land vinden activiteiten plaats rond het thema opvoeden en opgroeien - door en voor ouders, verzorgers, kinderen en jongeren. Ook Catalpa's Kindercentrum De Krullevaar en Buitenschoolse Opvang Pluk doen mee. In deze week wordt er inzicht gegeven aan (groot)ouders hoe het kindercentrum en de Bso een bijdrage proberen te leveren aan de ontwikkeling van kinderen.

Kindercentrum De Krullevaar en Bso Pluk willen ouders en grootouders de mogelijkheid bieden om met elkaar in gesprek te komen over opvoeden en mee te laten kijken in de keuken van de Kinderopvang. De Krullevaar houdt in deze week "open uren'' van 10.00 tot 11.00 en 15.00 tot 16.00. (Groot)ouders kunnen zich hiervoor opgeven bij de Pedagogisch Medewerkers van de groep van hun kind. Dit geldt ook voor Bso Pluk, zij opent haar deuren van 16:00 tot b17:00 uur zodat (groot)ouders mee kunnen kijken en mee kunnen doen aan de workshops.

Daarnaast zal er gelegenheid zijn om onder het genot van een kopje koffie of thee de thematafel over opvoeden te bekijken en ideeën op te doen voor de opvoeding van de (klein)kind(eren).

advertentie
advertentie