Sliedrecht vijzelt doelsaldo op

9 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Met een duidelijke 6-1 overwinning op rode lantaarndrager VVC'68 voldeed Sliedrecht volledig aan de hooggespannen verwachtingen die aan deze wedstrijd vooraf gingen. De gastheren van sportpark De Lockhorst waren verreweg de betere ploeg, die zich in de eerste minuut liet verrassen toen een vrije trap van Nick de Lang doorschoot op het natte veld en rechtstreeks achter de verbouwereerde doelman Bentem in het net plofte (0-1).

Sliedrecht liet zich geenszins ontmoedigen door deze vroege tegentreffer en bouwde langzaam maar zeker een groot veldoverwicht op. Er werd structureel en goed gecombineerd en met name de snelle Hakan Tokul en de ijverige Luciano van Harlingen stelden de verdediging van VVC'68 gaandeweg voor meerdere problemen. De gelijkmaker van Hakan Tokul in de 32e minuut was een logisch gevolg van het grote overwicht, dat na rust door 2 treffers van Luciano van Harlingen, Goksel Cakir, Jordy de Jong én een doelpunt in eigen doel voldoende in cijfers werd uitgedrukt.

Sliedrecht klom door deze grote zege op naar de tweede plaats en biedt daarmee een aansprekend affiche voor het toptreffen van komende zaterdag, wanneer koploper Roda Boys op bezoek komt in Sliedrecht.