Meer bezoekers voor Woondag Drechtsteden

10 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

DORDRECHT - De Woondag Drechtsteden is afgelopen zaterdag 8 oktober goed bezocht. Met bijna 1500 bezoekers, 200 meer dan vorig jaar, zit het bezoek aan de Woondag weer in de lift. In het eerste uur waren er al ruim 250 bezoekers. Het was opvallend dat veel starters en senioren de beurs bezochten.

De deelnemende makelaars, woningcorporaties en projectontwikkelaars gaven verder aan dat de kwaliteit van de bezoekers zeer hoog was. Onder de huidige omstandigheden kwamen er namelijk bovengemiddeld veel bezoekers die zich serieus oriënteerden of directe belangstelling toonden in specifieke projecten. Eén van de deelnemers meldde zelfs 300 serieuze inschrijvingen voor zijn nieuwe project.

Nieuw dit jaar was het 'Panelplein', waar actuele onderwerpen op de huidige woningmarkt behandeld werden. Verder was er weer een nieuwe editie van het 'Nieuwbouwoverzicht' op de beurs verkrijgbaar. Alle projecten in de Drechtsteden waren hierin weergegeven inclusief de gegevens waar belangstellenden terecht konden voor meer informatie. Geïnteresseerden kunnen deze folder nog steeds gratis afhalen bij intree Dordrecht op de Spuiboulevard 99 of bestellen via woondag@drechtsteden.nl.

Mensen die de Woondag Drechtsteden hebben gemist kunnen zich ook op de website www.woondag-drechtsteden.nl oriënteren voor meer informatie over wonen en het woningaanbod in de Drechtsteden. De Woondag Drechtsteden 2011 is een initiatief van Bureau Drechtsteden en wordt georganiseerd door Dordrecht Marketing.

advertentie
advertentie