Prijzen zijn gevallen bij De Waard

10 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Afgelopen week werden uit de vele inzendingen de prijswinnaars van de prijspuzzel uit de jubileumfolder van Boekhandel/Drukkerij de Waard getrokken. De oplossing van de prijspuzzel was: vier mee honderd jaar. Veel inzenders feliciteerden dit Sliedrechtse bedrijf met hun honderdjarig jubileum. Personeel en directie van Boekhandel/Drukkerij de Waard waren verrast door de vele inzendingen en felicitaties. ,,Dat geeft dit jubileumjaar extra kleur", aldus Gijs de Waard.

Uit de goede oplossingen werden de volgende prijswinnaars getrokken. De boekenkadobon van 10 euro is gewonnen door Fam. G. van Dijk (Jac.Catsstraat 8/Sliedrecht), Sanne de Jong (Rivierdijk 223/Sliedrecht), Mirjam Klootsema (Pak 3/Alblasserdam), mw. J. de Lange (Thorbeckelaan 10/Sliedrecht), mw. Prins-v.d. Steen (Middenveer 57/Sliedrecht, P. Schipper (Lekstraat 22/Sliedrecht), mw. Stremler (Vermeerstraat 69/Sliedrecht), Lars en Sterre Teeuw (Merwestraat 5/Sliedrecht), R.G. Westerduin (G.Borgesiusweg 13/Sliedrecht) en fam. Zoutendijk (Leiakker 5/Sliedrecht).

De tweede prijs een bon van 25 euro gaat naar D. van Dorp (Hoepel 47/Sliedrecht), Thirsa Meerkerk (Fr.Halsstraat 6/Sliedrecht), N. Schutter (Rembrandtlaan 183/Sliedrecht) en Mw. A. v.d. Vliet-Mes (Reigerlaan 210/Sliedrecht).

De hoofdprijs een boekenkadobon is gewonnen door Tineke Bons-Visser

De boekhandel is weer helemaal klaar voor het komende najaar. Nu is het nog volop Kinderboekenweek met een leuk kinderboek kado bij aankoop van 10 euro aan kinderboeken. Ook zijn er diverse aanbiedingen, zoals het Blz. kinderboek "Het grote circusboek" voor € 4,95. In de winkel is ook te zien dat de cadeautijd er aan komt met veel nieuwe boektitels. Ook zijn de kalenders en agenda's te vinden voor 2012 en kunnen klanten terecht voor diverse cadeaubonnen, zoals boekenbonnen, dinercheque's, bioscoopbonnen en de VVV-bon. Op de site van de boekhandel en van de drukkerij staan alle nieuwtjes op het gebied van boeken en drukwerk.

In het jubileumjaar is het mogelijk om via de site boeken te bestellen, die gratis thuis worden bezorgd. Ga daarvoor naar de site www.boekhandeldewaard.nl. Voor drukwerk zie www.drukkerijdewaard.nl.

advertentie
advertentie