Goede resultaten voor Dance Team Step Up

10 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De nieuwe twirl dans vereniging Dance Team Step Up onder leiding van Mariska den Uil deed afgelopen zaterdag mee aan de allereerste wedstrijd. In Zwijndrecht behaalden de twee leden van het Dance Team een derde en eerste plaats.

In Sliedrecht is op 18 augustus een nieuwe twirl dans vereniging opgericht door de 27-jarige Mariska den Uil, die zelf aan twirlen doet sinds haar vierde jaar. Het kersverse team bestaat uit Mariska en Hanneke van Steenis. Hanneke behaalde een derde plaats in haar divisie, een mooie prestatie aangezien zij dit jaar pas is begonnen als solist. Mariska den Uil had al jaren niet meer aan wedstrijden meegedaan, maar pakte toch direct bij haar rentree de eerste plaats in haar divisie. Het leverde haar promotie op naar een hogere divisie en plaatsing voor de Nederlandse Kampioenschappen. Mariska behaalde in 1998 al eens de Nationale titel, maar heeft sinds 2001 niet meer deelgenomen aan het NK omdat zij was gestopt met wedstrijd deelname.

DTS telt op het moment nog maar twee leden. Nieuwe leden zijn dus welkom. Er worden gratis introductie lessen gegeven voor kinderen vanaf 4 jaar in een hal van Meerkerk Houtbouw aan de Helling 22 in Hardinxveld Giessendam van 09:30 tot 10:30. Op 15 en 22 oktober zijn alle belangstellenden van harte welkom. Voor meer info: www.danceteams.webklik.nl.

advertentie
advertentie