Klaverblad Verzekeringen sponsort muziekvereniging Wilhelmus

10 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Klaverblad Verzekeringen mag zich sinds 1 september dit jaar hoofdsponsor noemen van muziekvereniging Wilhelmus in Sliedrecht. Klaverblad Verzekeringen, gevestigd in Zoetermeer, is een landelijk opererende verzekeringsmaatschappij met ongeveer 425 medewerkers. ,,Het bedrijf bestaat al ruim 160 jaar en staat bekend als onafhankelijk, betrouwbaar en bescheiden. Graag verbindt Klaverblad Verzekeringen haar naam aan partijen waarvoor hetzelfde geldt, zoals Wilhelmus' Muziekkorpsen Sliedrecht", aldus Marco Inghels van Klaverblad.

Het bestuur van muziekvereniging Wilhelmus is erg blij met de samenwerking. ,,De financiële bijdragen geven de vereniging meer ruimte om in andere zaken te investeren, zoals muziekinstrumenten en het rijkserkende muziekdiploma A. Wilhelmus geeft alle kinderen de mogelijkheid om gratis het A-diploma te behalen, omdat wij vinden dat ieder kind recht heeft op muziekeducatie. Ook de kinderen die minder bedeeld zijn. Dit kost de vereniging veel geld, maar geeft bovenal veel voldoening'', aldus voorzitter Nicole Boer.

Op de tassen van de muziekinstrumenten en op twee reclameborden zal het logo van Klaverblad Verzekeringen verschijnen. Meer informatie over Wilhelmus' Muziekkorpsen is te vinden op www.wilhelmus.org. Meer informatie over Klaverblad staat op www.klaverblad.nl.

advertentie
advertentie