Netwerkbijeenkomst voor ondernemende vrouwen

14 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Op maandag 24 oktober wordt de vierde netwerkbijeenkomst gehouden voor vrouwen met een onderneming uit Sliedrecht en omgeving. Alle deelneemsters worden vanaf 9.00 uur welkom geheten door Francisca Staleman van Coachend Paard, Peperstraat 38 in Oud-Alblas. Er worden presentaties en demonstraties gegeven, ervaringen gedeeld en expertise uitgewisseld met betrekking tot de ondernemingen.

,,Opvallend is, dat er ook vrouwen buiten Sliedrecht graag deelnemen aan deze netwerkbijeenkomsten", vertelt initiatiefneemster Jolanda de Vries. ,,Ik had aanvankelijk het idee alleen Sliedrechtse vrouwen uit te nodigen om elkaars netwerk te verstevigen. Mede door de vele reacties van vrouwen uit omringende gemeenten die ik mocht ontvangen, blijkt dat dit concept ook in de regio aan slaat. Daarom heb ik besloten deze netwerkbijeenkomst daarom ruimer op te gaan zetten. Vanaf heden is het Vrouwennetwerk Alblasserwaard geworden."

Deelname aan de bijeenkomst is mogelijk door een mail te sturen aan Jolanda de Vries, eigenaresse van Pedagogisch Adviesbureau InspironCoaching en mede-eigenaresse van dagbesteding Sterk@werk. E-mailadres: inspironcoaching@gmail.com.

advertentie
advertentie