Heren Sliedrecht Sport knokken zich naar koppositie

16 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De mannen van Sliedrecht Sport hebben ook de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen in winst weten om te zetten. Na de teleurstellende nederlaag bij Twente stond het team qua inzet en karakter er weer helemaal en wist het uiteindelijk tegen het stugge Taurus de volle winst te behalen: 3-1.

Zonder de geblesseerde Niek de Bresser (buikspier), maar met Niels van Andel, Gerard Baan en Rens de Waard als extra aanvulling voor de smalle selectie nam Sliedrecht Sport, weer gecoached door Arie van Wolferen, het initiatief en wist het twee sets lang te domineren: 25-21, 25-20.

,,Vervolgens zakten bij ons een aantal spelers plotseling terug in niveau", aldus van Wolferen, ,,waardoor Taurus in de derde set terug kon komen en wij extra gas bij moesten geven om de wedstrijd niet uit de vingers te laten glippen. Dat is met veel inzet gelukt en daar ben ik het meest content over."

Na de mindere derde set (21-25) richtte Sliedrecht Sport zich weer op en met name door een uitstekende blokkering gaf het voormalig A League team Taurus geen kans: 25-16.

advertentie
advertentie