Gall & Gall Sliedrecht introduceert huismerk

17 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Gall & Gall winkel aan het Burgemeester Winklerplein in Sliedrecht is op maandag 10 oktober gestart met de verkoop van een breed assortiment onder het spiksplinternieuwe huismerk. Het gaat hierbij om ruim veertig producten op het gebied van wijn en sterke drank met een prima prijs-kwaliteitverhouding. ,,Van huiswijn, huiswhisky, huisrum en huislikeuren tot huisport, huissherry en huisfrizzante, het is allemaal verkrijgbaar onder ons nieuwe, herkenbare en betrouwbare huismerk", aldus Gall & Gall winkelmanager Michiel Koorevaar

,,Het Gall & Gall huismerk maakt het makkelijker om zelf een betaalbare fles te kiezen. In de loop van de tijd zal deze lijn verder worden uitgebreid. Een primeur want Gall & Gall is de enige drankenspeciaalzaak in Nederland met zo'n breed huismerkassortiment", zegt Michiel Koorevaar trots.

De nieuwe Gall & Gall huismerklijn omvat 43 voordelige suggesties van het huis. De producten zijn te herkennen aan een opvallend etiket in verschillende metallic kleuren voorzien van glaasjes die staan voor de verschillende soorten producten. Op het etiket staat prominent het beeldmerk van Gall & Gall en de handtekening van grondlegster van het bedrijf: Maria Gall. Zij was degene die in 1884 aan de wieg stond van het huidige Gall & Gall. Met de introductie van het nieuwe huismerk grijpt Gall & Gall terug naar de geschiedenis van deze oer-Hollandse drankenspeciaalzaak.

advertentie
advertentie