Bruidspaar gestrand op A15

17 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM/SLIEDRECHT - In de nacht van 14 op 15 oktober is het bruidspaar Teeuw (Harry en Suzanne) en hun gasten gestrand op de oprit van de A15 vanuit Gorinchem richting Sliedrecht.

Harry en Suzanne hadden eerder die dag op het strand, in de boot en op diverse andere locaties foto's gemaakt. Om 14.00 uur gaven ze elkaar het JA-woord in het gemeentehuis van Sliedrecht. Na een glas champagne gingen het bruidspaar en hun gasten in een Amerikaanse oldtimer richting Gorinchem waar zij het feest hebben voortgezet. De bus vertoonde al wel wat strubbelingen en maakte het nodige geluid, maar na een rit van een half uur kwam iedereen veilig aan. De monteur werd gebeld en de bus gerepareerd, terwijl het bruidspaar inmiddels feestvierde met alle gasten.

Rond 01.30 uur werd de terugreis ingezet. De eerste kilometers verliepen soepel, echter bij de oprit A15 ging het mis. De bus moest uitwijken naar de vluchtstrook en sloeg daar af. Na herhaaldelijke pogingen opnieuw te starten werd al snel duidelijk dat verder reizen niet mogelijk was.

Snel werden door de ceremoniemeesters bekenden en taxi's gebeld om het bruidspaar en de overige gasten naar Sliedrecht te vervoeren. Terwijl hierop gewacht werd, moest de bruid met jurk en al over de vangrail getild worden om zo op een veilige plaats te staan. Ook de andere gasten hebben een veilig plekje gezocht tot binnen 15 à 20 minuten iedereen was opgehaald. Een bijzondere manier om de bruiloft mee af te sluiten en nooit meer te vergeten.

advertentie
advertentie