Sliedrecht Sport treft opponent uit Israël

16 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De tiende Europese reis van de volleybalsters van Sliedrecht Sport krijgt een wel heel bijzondere bestemming: Ra'anana in Israël. Het team van Hapoel Kfar Saba plaatste zich verrassend ten koste van het Slovaakse Doprastav Bratislava voor de volgende ronde van de Challenge Cup. Op 30 november (in Sliedrecht) en 7 december (in Israël) zal het Israëlische team proberen deze stunt te herhalen tegen Sliedrecht Sport.

Nadat de Slovaakse dames zondagavond verrassend de eerste wedstrijd (beide matches werden in Israël gespeeld) met 3-1 verloren trokken ze de balans gisterenavond in het Metrowest Sport Palace weer recht door met 3-0 te winnen. Echter, in de allesbeslissende Golden Set sloeg Hapoel Kfar Sar alsnog toe: 15-9.

Voor de Sliedrechtse organisatie onder leiding van Carel van Rijsbergen een nieuwe, bijzondere uitdaging. ,,Eerlijk gezegd hadden wij al een voorlopig draaiboek voor Bratislava klaar liggen, maar dit is weer van een heel andere orde. Een geweldige ervaring voor het team en, nogmaals, een bijzondere klus voor de vereniging."

advertentie
advertentie