SVW grote afwezige Poort6 Champions Cup

22 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Zevenvoudig toernooiwinnaar SVW is de grote afwezige tijdens het Poort6 Champions Cup toernooi. De streepjes werden vrijdagavond tijdens de voorloting uitgeloot.

Peursum, Rijswijkse Boys, Woudrichem en HSSC'61 zijn in december wel van de partij. De eerste drie waren er vorig jaar niet bij, omdat zij toen werden uitgeloot. HSSC'61 moest loten, doordat zij vorig jaar als laatste in de poule eindigde. Dat was ook het geval met SVW, drie jaar geleden nog verliezend finalist. De Gorcumers zijn er de komende editie voor de eerste keer in de geschiedenis niet bij. Ook ASH, Arkel, Asperen, Groot Ammers, Lekvogels, Raptim, SVS'65 en Vuren werden uitgeloot.

Naast de vier eerder genoemde, ingelote, verenigingen wordt het 24 clubs tellende deelnemersveld gecompleteerd door Almkerk, Ameide, GDC, GJS, Haaften, Hardinxveld, Herovina, Heukelum, Kozakken Boys, Leerdam Sport'55, LRC, Meerkerk, Noordeloos, Schelluinen, Sleeuwijk, Sliedrecht, SteDoCo, Streefkerk, Unitas en VVAC.

Bij de jeugd moest door het grote aantal inschrijvingen eveneens een voorloting plaatsvinden. In de leeftijdscategorie van de B-junioren had Herovina, als enige van de zes clubs die moesten loten, pech. Ameide, Haaften, HSSC'61, Streefkerk en SVS,65 plaatsten zich alsnog. Bij de D-pupillen moesten vier teams loten voor één plaats. Noordeloos was de gelukkige, terwijl Almkerk, Herovina en Streefkerk dit jaar voorbij moeten laten gaan. Bij de volgende editie zijn deze afvallers bij de jeugd wel zeker van deelname.

De wedstrijden worden gespeeld van 27 december tot en met 7 januari in sporthal De Oosterbliek.

advertentie
advertentie