Wijngaarden pakt koppositie Theo van Zessen Biljartbokaal

23 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

WIJNGAARDEN - In de eerste onderlinge biljartcompetitie tussen Bleskensgraaf, Boerenklaas en Wijngaarden zijn de Lukkie Klossers uit Wijngaarden heel goed uit de startblokken gekomen. Vooral Pau Stuij van de Lukkie Klos was op dreef. Hij won zijn beide partijen op een dusdanige manier dat de tegenstanders in de volgende rondgangen met knikkende knieën aan hun partijen zullen beginnen. In de eerste partij van Pau Stuij tegen Jan Blokland haalde Stuij zijn 10 punten in 19 beurten. Zijn tweede partij was nog sneller. Hier werd Hans Stolk de dupe van: in 14 beurten werd het 10-3.

Heel goed voor Bleskensgraaf was Henk de Jong die ook zijn beide partijen wist te winnen. In zijn eerst partij moest Dick Swijnenburg van Boerenklaas het afleggen met 10-8 en in de tweede kon Jacques van de Lukkie Klos het net niet bij benen: in twintig beurten werd het 10-9.

Ook Bas Stuij van Boerenklaas speelde twee heel goede partijen. In zijn eerste verschalkte hij Jan Bakker van Bleskensgraaf met 10-7, in zijn tweede partij was Piet Stuij van de Lukkie Klos uit Wijngaarden de dupe: 10-9.

Eindstand: Boerenklaas 67 punten, Bleskensgraaf 69 en Wijngaarden 77 punten van de maximale 80. De volgende ontmoeting is weer in Wijngaarden bij De Lukkie Klos op 9 december.\

advertentie
advertentie