Betaalbare kwaliteit bij Vloerenstudio

26 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

ALBLASSERDAM - Aan de Ohmweg 7 in Alblasserdam is onlangs Vloerenstudio Alblasserwaard geopend. Goed zichtbaar vanaf de Edisonweg en gelegen naast Ford Wensveen worden in de fraaie studio goede en betaalbare vloeren aangeboden.

,,We bieden een ruim assortiment van zowel traditioneel parket als meerlaags parket'', leggen Mirjam Cohen en Patrick van Straten van Vloerenstudio Alblasserwaard uit. Met name het meerlaags parket wordt veel verkocht, omdat het hout vanwege de dubbele laag niet werkt en de vloer daardoor stabiel blijft liggen. Daarnaast kunnen belangstellenden bij de Vloerenstudio terecht voor carpetten en kleine accessoires. De zaak is dealer van kwaliteitsmerken als Chapel, Hakwood, Tarkett, Kährs en Grigio.

Vloerenstudio Alblasserwaard levert niet alleen de vloeren, maar kan ze desgewenst ook plaatsen. ,,En als klanten het liever zelf doen, maar even op gang geholpen willen worden, dan komen we daarvoor langs'', vertelt Mirjam over de service die het bedrijf biedt. Patrick vult aan: ,,Daarnaast willen we mensen graag begeleiden in het onderhoud van hun houten vloeren. Want je kunt een vloer heel gemakkelijk verwaarlozen, terwijl het ook heel eenvoudig is om het mooi te houden. Als je een vloer goed onderhoudt, hoef je de vloer nooit te schuren en ziet die er zelfs na tientallen jaren nog als nieuw uit.'' Bij Vloerenstudio Alblasserwaard kan een apparaat gehuurd worden waarmee de vloer op vakkundige wijze gerenoveerd kan worden.

De nieuwe zaak, voortgekomen uit de Vloerenstudio in Katwijk en dus met de nodige ervaring, doet niet aan speciale aanbiedingen. ,,We willen goedkoop en goed zijn op ons gehele assortiment. We leveren betaalbare kwaliteit'', aldus Mirjam.

Vloerenstudio Alblasserwaard is geopend op woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 18.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Buiten deze uren kunnen belangstellenden bellen voor een afspraak via 06-49919408. Zie ook www.vloerenstudioalblasserwaard.com.

advertentie
advertentie