Eerste paal nieuwbouw Hoek en Blok

26 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Op het adres Stationspark 625 wordt donderdag 27 oktober de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van de Sliedrechtse onderneming Hoek en Blok. De vestiging wordt naast het bestaande bedrijfspand gerealiseerd. Aan de handeling wordt een ballonnenactie voor het goede doel gekoppeld.

Het nieuwe pand, direct naast het bestaande kantoorpand, dat tevens wordt verbouwd, telt 1388 m2 bruto vloeroppervlakte. Hoek en Blok heeft de afgelopen jaren een constante groei doorgemaakt. Het bedrijf heeft met zusterbedrijven IMC Organisatie- en Subsidieadvies en Verzuim Prevent Plus (VPP) ook volop expertise op de gebieden subsidie en ziekteverzuimproblematiek. Daarnaast is het digitale en modulair opgebouwde 'Hoek en Blok Personeel en Lo/online/' een activiteit op het gebied van personeel en alles wat daarbij komt kijken. Dit alles heeft zich dus nu vertaald in de behoefte en noodzaak van meer kantoorruimte.

Bij Hoek en Blok werken negentig specialisten op het gebied van accountancy, belastingen, juridische aangelegenheden en personeels- en loonzaken. Al ruim twintig jaar staat het bedrijf ondernemers en hun bedrijven terzijde. Naast Sliedrecht heeft het bedrijf ook een vestiging in Barendrecht.

advertentie
advertentie