Afbeelding

Deelnemers gezocht voor sport quiz

26 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Stichting Sportraad Sliedrecht houdt op maandag 7 november in de kantine De Stoeprand van sporthal De Stoep een sportquiz waaraan iedere bij de Sportraad aangesloten vereniging kan deelnemen. Teams bestaande uit vijf personen betwisten in een sportquiz wie de meeste kennis van sport heeft. De quiz bestaat uit twee ronden van 25 vragen.

De vragen hebben een algemeen sportkarakter en een gedeelte zal gaan over Sliedrechtse sportgebeurtenissen. De winnaars spekken de kas van hun vereniging: 250 euro voor de eerste plaats, 200 euro voor de tweede en 150 euro voor de derde plek. Verenigingen mogen meedoen met een maximum van drie teams per club. Natuurlijk zal er ook een individueel klassement worden opgemaakt. Hierin zal de persoon met de meeste goede beantwoorden 75 euro ontvangen, de tweede prijs is 50 euro en de derde plaats is 25 euro waard.

De organisatie van de avond is in handen van Quiztion Productions. Aanvang is om 20.00 uur.  Ook fans van de deelnemers zijn van harte welkom om hun team te ondersteunen. Aanmelding dient te gebeuren voor 31 oktober via de secretaris van de Sportraad Joop Hartog, Zwaluwstraat 29 3362 RP Sliedrecht, joophartog@versatel.nl.

advertentie
advertentie