Daniël Roos en HeavyLight bij MerweRTV

31 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Voor de muziekliefhebbers valt er vrijdagavond genoeg te genieten bij MerweRadio én TV. In The Aftershock komt Daniel Roos vertellen over zijn nieuwe theaterproductie en in MetalShock laten de jonge jongens van HeavyLight van zich horen.

In een extra uitzending van The AfterShock komt de Gorinchemse zanger, pianist en songwriter Daniël Roos langs om over zijn nieuwe theaterproductie "Inmusication" te vertellen en uiteraard ook enkele stukken muziek te vertolken. Inmusication wordt een vernieuwend theaterconcept waarin diverse vormen van kunst (muziek, tekst en beeld) worden samengesmolten tot een verrassend geheel. Daniël heeft hiervoor onder andere de hulp ingeroepen van de Sliedrechters Henk Ganzeboom (Kobalt Fotografie) en Anne de Vries (decor/regisseur). Dankzij de vrijwillige medewerking van The ARE begint The AfterShock deze week al om 19.00 uur. Daniël Roos zal ongeveer tussen half acht en half negen aanwezig zijn.

In een gecombineerde uitzending met VerKoolD van het ShockCafé presenteert het bijna jubilerende programma MetalShock (volgende week is de duizendste uitzending) vervolgens de jonge jongens van de band HeavyLight. Hoewel de gemiddelde leeftijd van de bandleden slechts 19 jaar is en de band pas enkele maanden bestaat, zullen zij het spreekwoordelijke stof uit de speakers gaan blazen met hun muziek en samenzang. HeavyLight bestaat uit Allart Hoekstra op gitaar, Dylan Viset op toetsen, Sander Beerens op bas en Jerry Beerens op drums. Alle bandleden zingen trouwens ook. Vanaf ongeveer 21.00 uur zal de band enkele interviews geven en vervolgens spelen op het podium van studio 1 van MerweRadio. Om 23.00 uur is deze muzikale avond weer ten einde.

Deze vrijdagavond van MerweRadio is ook op TV te bewonderen.

advertentie
advertentie