'Presenteren kun je leren'

31 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - 'Presenteren kun je leren'. Dat is de titel van de interactieve training voor het spreken in openbaar die aangeboden wordt door twee Sliedrechtse ondernemers: Anneke Vriens, trainer/coach met veel ervaring in het verzorgen van communicatie- en presentatietrainingen en Evelien Prinssen, styliste en eigenaresse van Boetiek Inn. De training wordt gegeven op 30 november van 19.00 tot 22.00 uur in Partycentrum de Lockhorst.

De training 'Presenteren kun je leren' gaat op actieve manier over presentatievaardigheden en persoonlijke effectiviteit in de manier van presenteren. ,,Je krijgt handvatten en tips voor het geven van een goede presentatie", zegt Anneke Vriens. ,,Ook kijken we naar hoe je overkomt bij het publiek, hoe je contact maakt en hoe je je lichaam, stem, mimiek en kleding gebruikt. We werken daarbij veel met oefeningen en Evelien adviseert over kledingstijl en keuze. Het succes van een presentatie hangt voor een groot deel af van je optreden en manier van presenteren. Hoe zorg je dat je presentatie authentiek, krachtig en effectief is? Naast een goed opgebouwd inhoudelijk verhaal komt het ook vooral aan op de manier waarop je het verhaal presenteert."

De training is geschikt voor iedereen die effectief en met plezier zijn/haar presentatietechnieken wil versterken. Vriens: ,,Veel mensen hebben last van zenuwen die de lol van het presenteren bederven. Anderen vinden het moeilijk contact te maken met het publiek of weten niet hoe ze een verhaal moeten opbouwen. Ook de keuze voor de juiste kleding is voor velen een lastig punt."

Belangstellenden zijn welkom in De Lockhorst. De trainsters vragen deelnemers naar de cursus te komen in de kleding die zij ook tijdens een presentatie zouden dragen. De kosten bedragen € 89,- inclusief BTW, koffie en thee. Voor aanmeldingen of vragen: info@tendanse.nl.

advertentie
advertentie