Ouderwetse recepten gezocht

1 november 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Charlotte Brouwer, stagemakelaar bij Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, is op zoek naar ouderen die nog weten hoe echt lekker gekookt moet worden. De recepten zijn voor leerlingen van De Sprong en Griendencollege die in de decembermaand een feestelijk drie-gangen diner willen aanbieden aan ouderen. Dit in het kader van hun maatschappelijke stage.

,,De leerlingen willen leren koken. Niet met een kant-en-klare mix maar zoals het hoort. Met de originele ingrediënten", licht Charlotte toe. ,,Heeft u nog ouderwets lekkere recepten? Noteer deze en lever het in. Als dank voor uw hulp bezorgen de leerlingen u een onvergetelijke avond. We maken een selectie uit de ingezonden recepten en nodigen u uit om te komen proeven. U krijgt in december een feestelijk drie-gangen diner in Partycentrum De Lockhorst aangeboden door leerlingen van De Sprong en De Griendencollege."

Ouderen kunnen hun favoriete kookrecept (dit mag een voor-, hoofd- of nagerecht zijn) mailen naar stagemakelaar@welzijnswerksliedrecht.nl of per post versturen naar: Welzijnswerk Sliedrecht, ovv MaS project koken, Postbus 117, 3360 AC Sliedrecht. De tafel wordt gedekt voor circa 25 personen. Bij meer inzendingen zal er een selectie gemaakt worden op basis van datum ontvangst van het recept.

advertentie
advertentie