Benefietconcert van Regionale Brandweer- en Politiekoren

2 november 2011 om 00:00 Nieuws

ALBLASSERDAM - Het Regionaal Politiemannenkoor Zuid-Holland-Zuid, het Regionaal Politievrouwenkoor The Blue Voices en het Regionaal Brandweermannenkoor Zuid-Holland-Zuid geven op vrijdag 11 november (11-11-11) een concert waarvan de opbrengst ten goede komt aan de aanschaf van een hyperthermie-scan voor Erasmus MC/Daniel den Hoed. Onder de titel 'Zingen voor een scan' zullen de koren onder leiding van de dirigenten Guillermo Quintero Rojas en Johan den Hoedt en met medewerking van Soliste Silvia Robbemont heel diverse liederen ten gehore brengen, van klassiek tot swingend. De entree bedraagt 5 euro.

Het concert wordt gegeven in de Ontmoetingskerk aan de Blokweerweg 75 in Alblasserdam en begint om 20.00 uur. De kerk is op 19.30 uur al open en de kaartjes zijn verkrijgbaar bij de kerk. Aan het concert werken ook dwarsfluittiste Jeanette, pianist Vincent van Dam en organist Jan Peter Teeuw mee.

De hyperthermie-scan voor Erasmus MC/Daniel den Hoed is een behandelmethode die overlevingskansen bij diverse vormen van kanker verbetert en minder belastend is voor patiënten.

advertentie
advertentie