Afbeelding

Veteranenavond bij v.v. Sliedrecht

3 november 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In de kantine van de 99-jarige voetbalvereniging Sliedrecht vindt op vrijdagavond 18 november de jaarlijkse veteranenavond weer plaats. Het feestje begint om 20.00 uur en wordt dit jaar muzikaal opgevrolijkt door de Candlelight-Band. In de loop van de avond wordt de bekende loterij gehouden.

Hoewel het begrip veteranenavond anders doet vermoeden is deze avond bedoeld voor een ieder die lid is van de veteranenclub of lid wil worden. Deze club staat open voor een ieder die de vv Sliedrecht een blauw-wit hart toebedeelt en mogelijk in het verleden een actief voetbal leven heeft gehad of nog heeft. Eén keer per jaar, in de maand november, vindt de jaarlijkse feestavond plaats, die inmiddels een begrip is geworden binnen de vereniging. Gezelligheid en herinneringen ophalen staan voorop. In principe kan een ieder lid worden en de club kent momenteel zo'n 170 leden.

Iedereen die lid wil worden of informatie zoekt kan een e-mail sturen aan arco@drinkwaard.com of loekborsje@gmail.com of bellen met 06-51575379.

advertentie
advertentie