Afbeelding

Open dag bij Anders Actieven

8 november 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Anders Actieven houden op donderdag 1 december van 10.00 tot 16.00 uur weer een open dag waarbij iedereen vrijblijvend kan binnenlopen voor informatie over de verschillende activiteiten. Bezoekers kunnen tijdens de open dag bovendien deelnemen aan korte introductielessen 'Fotobewerken op de PC'.

In januari bestaat weer de mogelijkheid om een nieuwe cursus computeren te gaan volgen voor het leren omgaan met de computer en bijvoorbeeld leren tekstverwerken, emailen en iets opzoeken op het internet. Ook is er in januari weer een cursus Fotobewerken. Hierbij leren de cursisten stap voor stap in twaalf lessen de mogelijkheden kennen van onder andere kleurverbetering of aanpassing en de vele andere creatieve mogelijkheden van fotobewerking via de computer. Op de pc (kerst)kaarten maken is daar een voorbeeld van. Belangstellenden kunnen zich voor beide cursussen opgeven tijdens de Open Dag, per telefoon 0184 410925 of per email: info@andersactieven.nl.

De Anders Actieven verzorgt binnen Sliedrecht in gebouw De Reling tal van cursussen, zoals aquarellen, olieverfschilderen, hout bewerken, houtsnijden en nog veel meer. Alles uiteraard onder deskundige leiding. Voor meer info zie www.andersactieven.nl.

advertentie
advertentie