Gastgezin gezocht voor Chileense scholier (17)

11 november 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Voor Samuel (17 jaar) uit Chili is AFS als non-profit uitwisselingsorganisatie dringend op zoek naar een gastvrij gezin op fietsafstand van het Develstein College in Zwijndrecht.

Deze jongen uit Santiago is thuis enig kind en woont nu eerst in een welkomstgezin dat hem een goede start biedt. Hij hoopt de rest van het schooljaar in Nederland welkom te zijn bij een gezin met kinderen. Samuel luistert graag naar muziek, houdt van drummen en manga's lezen. Door een eerste uitwisseling van twee maanden in Finland in 2009 en vanwege een verhuizing vanuit een dorpje naar een wereldstad heeft hij zich al behoorlijk leren aanpassen. Zijn lichte astmatische aanleg is onder controle met medicatie.

AFS vraagt van gastgezinnen dat ze hun gastkinderen zoveel mogelijk een gelijke behandeling geven met dezelfde rechten en plichten als andere kinderen in huis (zouden) hebben. Voor meer informatie over Samuel en het gastouderschap via Stichting AFS Nederland: www.afs.nl, info@afs.nl, of: tel. 0297-214076.

advertentie
advertentie