Verkoop Havenkwartier B gestart

14 november 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Donderdag 10 november is de verkoop van project Het Havenkwartier Deelgebied B gestart. In dit plan aan de haven van Sliedrecht zijn elf herenhuizen, zeven eengezinswoningen en achttien woningen voor starters in de verkoop gegaan. De opkomst bij de start van de verkoop was groot.

De herenhuizen zijn zeer ruim van opzet (circa 750 m3). Onder de woning bevindt zich de garage en een souterrain. Vanuit de ruime woonkamer is toegang naar een terras/tuin aan de achterzijde van de woningen. Via de woonkeuken kan een terras aan de voorzijde van de woning worden betreden. Vanaf dit terras kijkt de woningeigenaar uit over de haven. De woningen beschikken over drie ruime slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich een grote zolder. De mogelijkheid bestaat om te kiezen uit indelingsvarianten, zoals bijvoorbeeld vier slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping of een extra slaap-/werkkamer op zolder. Deze herenhuizen zijn te koop vanaf € 369.000 V.O.N.

In het project worden ook zeven eengezinswoningen gerealiseerd. Een keuze kan worden gemaakt worden uit twee typen. De woningen hebben een woonkamer grenzend aan de tuin. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer gesitueerd, ook is er een ruime zolderverdieping. Alle woningen hebben aan de achterzijde een tuin met berging die op het westen is gesitueerd. Deze is te bereiken via de straat of het achterpad. De verkoopprijs van deze eengezinswoningen is vanaf € 230.000 V.O.N.

Ook voor de starters op de woningmarkt worden achttien beneden- en bovenwoningen gerealiseerd. Iedere woning heeft een woonkamer/keuken, twee slaapkamers, een toilet en een badkamer. Deze starterswoningen zijn te koop vanaf € 157.000 V.O.N. Onder een groot deel van het project wordt een halfverdiepte stallinggarage gerealiseerd. In deze garage heeft de woningeigenaar de mogelijkheid om een parkeerplaats te kopen dan wel te huren.

De inschrijfperiode voor de loting loopt tot en met 25 november. Op 28 november vindt de loting plaats door de notaris, waarna de ingelote kandidaten door de makelaar worden benaderd voor een verkoopgesprek. Voor de verkoopinformatie zie www.woneninhethavenkwartier.nl of neem contact op met Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs, 0184-670733. Het project is in samenwerking met Stichting Tablis Wonen door VORM Ontwikkeling in Papendrecht ontwikkeld.

advertentie
advertentie