Sliedrecht huldigt eerste kampioen: F8

20 november 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De mannen van Sliedrecht F8 zijn zaterdag 19 november voor het eerst in hun leven kampioen geworden. Met de aanwezigheid van heel veel publiek en een zonneschijn moest het team thuis spelen tegen de nummer 2, Drechtstreek F8. Er moest gewonnen worden, een gelijkspel was niet voldoende. Behoorlijk gespannen stonden de pupillen van Sliedrecht bij rust 0-1 achter, dit mede door zeer goed keeperswerk van de tegenstander. Want Sliedrecht had zeker vijf zeer goede kansen die door de keeper zijn tegengehouden. In de tweede helft stond na de 1-1 een heel ander Sliedrecht op het veld, dat liet zien dat F8 terecht kampioen is geworden. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 4-1 overwinning voor Sliedrecht en was het tijd voor de nodige presentjes, interviews, champagne en een teamfeestje met de leiders onder de douche.