De Bios introduceert nu ook All Inclusive voor bedrijven

21 november 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het Sliedrechtse uitgaanscentrum De Bios introduceerde in september 2009 de formule All Inclusive. Onlangs breidde De Bios dit concept uit voor bedrijven.

,,Naast het reguliere uitgaan op zaterdag richten we ons al enige tijd op diverse feesten die bij ons uitgaanscentrum te boeken zijn tegen All In-tarieven", vertelt eigenaar Marcel Korevaar. ,,All In betekent dat de klant nergens meer naar hoeft om te kijken. Entree, garderobe, dj's, entertainment of artiesten, licht, geluid en drankjes zitten in de entreeprijs per persoon. Zo hebben we al diverse feesten voor particulieren mogen organiseren. Bruiloften, verjaardagen, themafeesten; het kan allemaal. Nu we tegen het einde van het jaar komen, leek het ons een goed idee ook bedrijven gebruik te laten maken van dit format All Inclusive. Dit houdt in dat wij voor bedrijven, tegen een vooraf afgesproken prijs per persoon, voor personeel en/of zakenrelaties een bedrijfsfeest kunnen organiseren. Inclusief frisdranken, bier en wijnen, gesorteerde warme en koude hapjes met buffet en entertainment. De feesten zijn zeer compleet en kunnen voorzien worden van verschillende thema's: champagne ontvangst, tropical event met cocktails, casino party, bling bling, alles afgestemd op datgene wat de klant wenst en zijn budget."

De Bios heeft de afgelopen maanden een metamorfose ondergaan. Zo zijn alle zalen geschikt gemaakt voor het houden van verjaardagen, bruiloften, bedrijfsfeesten, examenfeesten en verenigingsfeesten. De zalen zijn sfeervol ingericht, zijn voorzien van interne aparte rookruimten en licht en geluidsfaciliteiten zijn aanwezig. De bovenverdieping van de Bios is geschikt voor feesten tot van 80 tot 500 personen.

Diverse bedrijven hebben al een reservering gedaan om hun kerst of oudejaarsborrel te houden in het uitgaanscentrum. Meer info is te vinden op www.bios-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie