Kerstconcert ASAF

21 november 2011 om 00:00 Nieuws

PAPENDRECHT - Het Christelijk Gemengd Koor ASAF uit Papendrecht geeft op zaterdag 17 december een bijzonder kerstconcert in de Bethlehemkerk te Papendrecht. Het thema van dit concert is: 'Komt, laten wij aanbidden',

Onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen zullen door het circa honderd leden tellende koor bekende en klassieke liederen gezongen worden, zoals het eerste deel uit het Gloria van Vivaldi, And the glory of the Lord uit de Messiah van Händel en For God so loved the World uit The Crucifixion van John Stainer. Maar ook eenvoudige kerstliederen staan op het programma waaronder De Lofzang van Maria en 't Was nacht in Bethlems dreven.

Diverse bekende artiesten zullen aan deze avond hun medewerking verlenen namelijk L' Orchestra Particolare, sopraansoliste Nelleke den Broeder, fluitist Severin van Dijk, hoboïste Jolanda den Houter, organist André de Jager en pianist Gerben Lodder. De muzikale arrangementen zijn speciaal voor dit concert geschreven door dirigent Hans van Blijderveen. Door de verbindende, Nederlands gesproken teksten wordt het publiek meegevoerd door de bijbel vanaf het scheppingsverhaal, de verkondiging van de komst van de Messias door de profeten en de vervulling van de belofte van de geboorte van Jezus.

De deuren zijn geopend om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. De toegangsprijs bedraagt €10,-, kinderen t/m 12 jaar gratis. Kaarten zijn te bestellen via e-mailadres: reservering@asafpapendrecht.nl, te koop bij evangelische boekhandel Sjaloom, Veerpromenade 18. 3353 HG Papendrecht of aan de kerk op de avond zelf. Zie ook www.asafpapendrecht.nl.

advertentie
advertentie