Sportraad vraagt om nominaties voor Sportverkiezingen

23 november 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Op vrijdag 3 februari zullen weer de jaarlijkse Sliedrechtse Sportverkiezingen plaatsvinden ter gelegenheid van de verkiezing van de sportman-, sportvrouw-, sportploeg-, en sportvereniging van het jaar. Plaats van handeling is ditmaal de Grote Zaal van Wilhelmus Muziekkorpsen, P.A. de Genestetstraat 31 in Sliedrecht.

De werkgroep Sportverkiezingen is inmiddels alweer enige weken geleden met de voorbereidingen begonnen voor deze avond, die de opvolging moet brengen van de huidige sportcoryfeeën schaatser Bart v.d. Berg (sportman) en zwemster Debby Kraaijeveld (sportvrouw).

De werkgroep is op zoek naar kandidaten voor nominaties in bovengenoemde categorieën, die kunnen worden aangemeld via het nominatie-formulier, dat te vinden is op de website van de sportraad, www.sportraad-sliedrecht.nl. Of anders naar het adres van secretaris Joop Hartog, Zwaluwstraat 29, 3362 RP Sliedrecht.

De kandidaat dient in Sliedrecht geboren- of woonachtig te zijn en op 31 december 2011 minimaal 15 jaar oud te zijn. Voordrachten tot nominatie dienen uiterlijk zaterdag 31 december binnen te zijn bij de organisatie.

advertentie
advertentie