Kleurenanalyse bij Christel Leeuwis Styling

2 december 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Voor een persoonlijk kleding- en stijladvies kon men al terecht bij Christel Leeuwis aan de Krabbelaar in Sliedrecht maar vanaf januari 2012 zullen de diensten uitgebreid zijn met het onderdeel kleurenanalyse. ,,Wilde u altijd al weten welke kleuren u het mooiste staan en het beste kunt dragen? Kom dan eens een kleurenanalyse doen", nodigt Christel Leeuwis uit.

Bij een kleurenanalyse leert Christel haar klanten hoe komt dat de ene kleur absoluut niet staat, terwijl een andere kleur een gezicht kan doen opfleuren. ,,Kleding in de verkeerde kleuren kan rampzalig zijn. Je uitstraling wordt erdoor ontkracht. Het gezicht kan er bijvoorbeeld ouder, vermoeider, strenger of saaier door uitzien. De kleur heeft dan een vernietigende kracht. Kleding in de juiste kleuren maken vriendelijk, betrouwbaar, charmant en krachtig. "Ze geven zelfvertrouwen en dat straal je uit."

Het kiezen van kleuren die op de juiste manier bij de huidskleur, haarkleur en ogen passen is niet eenvoudig. Christel gaat het samen met de klant ontdekken. ,,Met behulp van zo'n zeventig zijden shawls wordt er geanalyseerd welke kleuren voor jou werken. Zijn dit koele of warme kleuren, helder of juist gedempt?'' Christel werkt met het bekende vier seizoenensysteem van Harmony in Colours. Na afloop ontvangt elke klant een luxe kleurenwaaier met de kleuren die zijn of haar uitstraling versterken.

Tijdens de analyse wordt er niet alleen gekeken welke kleuren de klant het beste in de kleding kan dragen maar ook welk haar en welke make-up tinten het mooiste staan. De juiste kleuren voor accessoires en eventueel een brilmontuur komen ook aan bod. Niet alleen dames, maar ook heren zijn van harte welkom.

Een kleurenanalyse is leuk om te doen en leuk om cadeau te geven. Zie voor meer informatie de website www.christelleeuwisstyling.nl of bel 06-18164474.

advertentie
advertentie