Bas Stuij weer de sterkste in de Theo van Zessen Biljartbokaal

12 december 2011 om 00:00 Nieuws

WIJNGAARDEN - Bas Stuij van team Molenaarsgraaf haalde weer het maximaal aantal punten (20) in deze ronde van de strijd om de Theo van Zessen Biljartbokaal. Dit keer waren Pau Stuij van de Lukkie Klos (10-5) en Jan Verschoor (10-9) het haasje.

Ook Jacques van der Vlist (Lukkie Klos) haalde de volle winst met als gedupeerden Hans Stolk (10-7) en Jan Blokland (10-9). En ook Piet Stuij won beide partijen, van Jan Bakker uit Bleskensgraaf met 10-4 en van Adrie Witteman van team Molenaarsgraaf met 10-7.

De grootste verrassing kwam van Dick Swijnenburg (Molenaarsgraaf) in zijn partij tegen Koos van Hattem van De Lukkie Klos Wijngaarden. Van Hattem was de laatste weken in goede vorm maar moest de winst toch laten aan Swijnenburg, die de beste partij uit zijn bestaan speelde. In 13 beurten behaalde hij zijn 10 punten: 10- 7.

In de tussenstand om de Theo van Zessen Biljartbokaal zijn geen grote verschuivingen: Bleskensgraaf 132 punten, Molenaarsgraaf 142 punten, Wijngaarden 145 punten. De volgende ontmoeting is op vrijdag 13 januari bij De Lukkie Klos in Wijngaarden.

advertentie
advertentie