'Vrijwilligers zijn sterren die stralen en licht geven'

29 december 2011 om 00:00 Achtergrond

SLIEDRECHT - Ondanks het stormachtige weer bezochten vele vrijwilligers tijdens de Nationale Vrijwilligersdag op woensdag 7 december de door de Stichting Welzijnswerk Sliedrecht georganiseerde vrijwilligersmiddag. Dat was ook de opzet, want deze middag was speciaal bedoeld om alle vrijwilligers in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar.

SWS werkt met en dankzij 222 vrijwilligers, door hun inzet én die van het personeel kunnen de vele activiteiten en cursussen georganiseerd en uitgevoerd worden.

Bestuur en personeel van SWS zijn hen ontzettend dankbaar voor hun inzet en de tijd en energie die zij willen geven aan hun medemens.

“Als elke vrijwilliger een ster zou zijn, zou het nooit meer donker worden” sprak Joke Brouwer, medewerkster van de stichting, waarmee ze de grote dankbaarheid voor de medewerking van de vrijwilligers wilde uitdrukken. Onder het genot van een hapje en een drankje werd de middag gebruikt om eens lekker met elkaar te praten en ervaringen uit te wisselen. Ook werd als dank een klein cadeautje uitgereikt aan iedere vrijwilliger.

advertentie
advertentie