Brasserie De Minister steekt vrijwilligers Voedselbank hart onder de riem

20 december 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Brasserie De Minister heeft op dinsdagavond 13 december de vrijwilligers van de Voedselbank een driegangen diner aangeboden. Leerlingen van het Griendencollege, waar De Minster onderdeel van uit maakt, kwamen op het idee om deze vrijwilligers een hart onder de riem te steken. ,,Omdat ze heel veel betekenen voor de mensen die genoodzaakt zijn gebruik te maken van de voedselbank."

De vrijwilligers werden tijdens het diner verrast met een heerlijke kerriesoep vooraf, twee verschillende soorten stamppot met rookworst en spekjes als hoofdgerecht en het dessert bestond uit gemarineerde perzik met vanille ijs. Als dank overhandigden de vrijwilligers een grote mand snoepgoed voor de leerlingen.

Brasserie De Minister, gevestigd aan de Thorbeckelaan 77 in Sliedrecht, wordt gerund door leerlingen van het Griendencollege, onder leiding van de koks Mark ter Haar en Arnold van Koeveringe. De Minister is op werkdagen geopend van 11.00 tot 19.00 uur (m. u.v. schoolvakanties). Inwoners van Sliedrecht en omstreken kunnen hier terecht voor een uitstekende lunch of een heerlijk diner. In verband met de Kerstvakantie is De Minister gesloten tot en met 9 januari. Info: www.minister-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie