Sliedrecht Sport moeiteloos door naar volgende bekerronde

20 december 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In de vrij troosteloze ambiance van de ooit zo vermaarde Amstelveense Bankrashal hebben de volleybalsters van Sliedrecht Sport zich vrij gemakkelijk geplaatst voor de kwartfinales van het Nationaal Bekertoernooi. Voor amper vijftig toeschouwers en in nog geen uur werden de drie noodzakelijke sets vrij simpel gewonnen (15-25, 12-25, 14-25). De ploeg kan de komende feestdagen met een goed gevoel even gas terug nemen na een drukke maand, waarin tevens de kwalificatie voor de volgende ronde van de Europese Challenge Cup werd afgedwongen en de koppositie in de DELA League werd veroverd.

Tegen de voormalige landskampioen en huidige hekkensluiter in de vaderlandse competitie kon trainer-coach Meino Rozendal naar hartelust schuiven in zijn basisopstelling, waarin Nienke de Waard ontbrak wegens een lichte keelontsteking. Het had nauwelijks invloed op het spelverloop, waarin het initiatief zonder uitzondering continu aan de zijde van de Sliedrechtse formatie lag.

In de volgende ronde, die gespeeld wordt in Meijel op 15 februari 2012 is het Limburgse Peelpush de volgende tegenstander voor Sliedrecht Sport.

advertentie
advertentie