Eerste donaties stromen binnen bij Glazen Huis

29 december 2011 om 00:00 Voorpagina

SLIEDRECHT - Na maanden van intensieve voorbereidingen gaf wethouder Ad de Waard vanmiddag om precies 14:00 uur het startsein voor een 48 uur durende virtuele non stop estafetteloop van Parijs naar Rotterdam in het Glazen Huis in Sliedrecht. Harm Kuipers van de Stout/ABC-runners deed daarna de eerste donatie (zie foto).

De verrichtingen van de lopers en fietsers zijn 48 uur lang live te volgen vanaf de locatie op de Kerkbuurt, hoek Stationstraat, via de sociale media en via MerweRadio en -TV. Ook is er veel muzikaal vermaak rondom het Glazen Huis met optredens van koren, bandjes, dj’s en de korpsen van Wilhelmus. Voor de kleintjes is er op donderdagochtend een kidsclub en donderdagavond is er een veiling van met medewerking van de Winkeliersvereniging van de Kerkbuurt. De leden Hardinxvelds/Sliedrechts loopteam hopen dat veel mensen, zowel particulieren als ondernemers, komen kijken, tegen betaling hun plaatjes aanvragen en op andere manieren hun financiële bijdrage leveren aan het goede doel van de Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

Het volledige programma is te zien op www.stoutabcrunners.nl. Hierop staan ook alle links naar de sociale media en live streams.

advertentie
advertentie