Benefietconcert voor kinderziekenhuis Sophia met Jan Vayne en Opera Familia

10 januari 2012 om 00:00 Nieuws

PAPENDRECHT - Stichting Inspire2liveMusic verzorgt op zaterdag 14 januari een benefiet Nieuwjaarsconcert in de Bethlehemkerk in Papendrecht. Aan dit concert werken mee het Inspire2liveChoir onder leiding van Peter Overduin, het Interkerkelijk koor Les Chantres onder leiding van Hans van Blijderveen, de organist André de Jager en de sopraan Annelies Schep. Als bijzondere gasten voor dit concert zijn uitgenodigd pianist Jan Vayne en Opera Familia bekend van Holland Got's Talent.

De opbrengst van dit concert is voor de afdeling Oncologie van het Sophia-kinderziekenhuis. ,,Deze afdeling is verhuist en heeft grote behoefte aan een nieuwe inrichting voor de vaak jonge kankerpatientjes. De kinderen moeten vaak overnachten samen met hun ouders en dan is een goede afleiding belangrijk", aldus Peter Overduin. ,,Ook zal een stukje opbrengst bestemd zijn voor de Alpe d'HuZes want Inspire2liveMusic heeft met vier teams ingeschreven voor dit evenement."

Burgemeester K de Bruin zal de middag openen en sluiten. Aanvang: 14.00 uur, kerk open: 13.30 uur. Toegangsprijs 15 euro, t/m 12 jaar 7,50 euro. Inlichtingen en kaarten bestellen: karinoverduin@hotmail.com of 078-6818260. De kaarten zijn ook te koop bij de koorleden, Chr. Boekwinkel Boeketcetera, Dorpsstraat 35 in H. I.Ambacht en Chr. Boekwinkel Sjaloom, Veerpromenade 18 in Papendrecht. Na afloop zijn er diverse cd's en bidons te koop. Alle opbrengsten gaan naar het genoemde goede doel. Zie ook www.inspire2livemusic.nl.

advertentie
advertentie