Afbeelding

Computercursussen bij de Anders Actieven

12 januari 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Anders Actieven beginnen dinsdagmiddag 31 januari weer met de cursus Fotobewerken. De cursisten leren hierbij hoe ze oude foto's die beschadigd zijn, kunnen repareren zodat ze er weer behoorlijk uitzien. Ook het verwijderen van personen van een foto of iemand op een foto er bij zetten is een onderdeel van deze cursus. Voor deze cursus zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Donderdagochtend 2 februari begint een nieuwe cursus met het programma Picasa en Albelli. Hierbij leren de cursisten met Picasa hun foto's te ordenen zodat ze weer terug te vinden zijn op de computer. Ook is het de bedoeling dat men leert om eenvoudige verbeteringen aan te brengen aan de foto's die niet helemaal naar tevredenheid zijn. Tevens zal er in een aantal lessen aandacht besteed worden aan het maken van een Fotoboek op de computer. De cursus bestaat uit vijf lessen Picasa en vijf lessen fotoboek maken. De lessen zijn op donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur en de start is op donderdag 2 februari.

Opgeven voor alle cursussen kan per telefoon; 0184 - 41 09 25 of per email: info@andersactieven.nl Vermeld in de email om welke cursus het gaat of bel voor nadere inlichtingen.

advertentie
advertentie