Priscilla Rombout enthousiast over Flip In Hair

14 januari 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Voor één avondje lange steile haren. Of een dikke bos krullen voor een bijzondere dag. Tot voor kort een droom voor veel vrouwen of een urenlange zit in de kappersstoel voor extensions. Maar nu de revolutionaire 'Flip In Hair' op de markt is gebracht is dit te bereiken in een handomdraai. Zelf te doen, makkelijk en snel. Haarstudio Priscilla Rombout verkoopt het nieuwe haarproduct en eigenaresse Priscilla legt enthousiast uit hoe het werkt.

,,Het werkt in tegenstelling tot alle andere systemen met een onzichtbare draad dat over het eigen hoofd gedragen wordt tussen het eigen haar in. Zonder clips, zonder lijm, zonder weaving en dus veroorzaakt het ook absoluut geen schade aan het eigen haar. Ook mensen met wat dunner haar kunnen deze 'Flip In' met een gerust hart gebruiken. Het neemt maar één minuut in beslag om het te bevestigen en enkele seconden om het er weer uit te halen. 'Flip In Hair' is gemaakt van honderd procent human haar en is gegarandeerd van hoge kwaliteit. Daarom kan het ook normaal gestyled worden."

Het is te verkrijgen in diverse kleuren, lengtes en modellen. Donderdag 2 februari is er van 9.00 tot 21.00 uur een open dag in de Haarstudio Priscilla Rombout aan de Populierenhof 74 in Sliedrecht. Dan kunnen belangstellenden vrijblijvend binnenkomen om de Flip In te proberen. Zie www.haarstudiopriscillarombout.nl voor meer informatie.

advertentie
advertentie